Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Margot Hoenderop en ik woon en werk in het centrum van Leiden.

Na mijn studie en werk als civiel ingenieur heb ik gedurende bijna tien jaar met mijn gezin afwisselend in Singapore, Nederland en Thailand* gewoond.

* Vandaar de foto van een drijvende markt in Thailand op deze website.

Weer terug in Nederland heb ik, na een 3-jarige beroepsopleiding, vanaf 2005 achtereenvolgens in woonzorgcentra in Leiden, Haarlem en Amsterdam gewerkt als activiteitenbegeleider. Mede door dit werk ben ik steeds meer overtuigd geraakt van de positieve invloed van goede voeding en een gezonde leefstijl op de kwaliteit van ons leven.

Omdat ik oprecht geloof in het belang van gewoon gezond eten (als onderdeel van een gezonde leefstijl met voldoende beweging) en ervan overtuigd ben dat daarmee ook een betere gezondheid kan worden bereikt en behouden, ben ik – naast mijn werk als activiteitenbegeleider – begonnen met de LOI-opleiding Gewichtsconsulent. Na het behalen van mijn diploma ben ik op 30 april 2018 van start gegaan onder de naam Margot Hoenderop Gewichtsadviezen. Sinds 22 mei 2018 ben ik lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

  • Nieuwsgierig geworden naar hoe ik werk en wat ik voor u kan doen? Klik dan hier.
  • Als u wil weten, wat ik met uw gegevens doe, lees dan mijn privacyverklaring.